Den neste James Bond

Posted by admin on September 29, 2016
Blogg

Bond-filmer dukker opp i kinosalene med rundt tre-fire års mellomrom. Vi skulle selvsagt ønske at det var raskere enn som så, men slikt får man leve med. Som alle Bond-fans vet, har mange ulike skuespillere spilt den verdenskjente britiske spionen.

james-bond

De seneste fire filmene har Daniel Craig hatt den ettertraktede hovedrollen, men det spekuleres om at vi får se en ny skuespiller ta over rollen i den neste filmen. Ryktene går, men det gjorde de før den nyeste filmen i Bond-serien. Ja, mange trodde at Daniel Craig ville bli borte etter Skyfall i 2012, men han var James Bond på nytt i 2015, når Spectre dukket opp på lerretene.

Craig har gjort en meget god jobb i Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall og Spectre. Hvorfor ikke la ham fortsette? Han har gitt James Bond et freshere, mer passende image. En av skuespillerne som kan komme til å bli den neste James Bond, er Aidan Turner. Han har et passende, mystisk utseende og har samtidig ingen stereotyper tilknyttet til navnet.

Noen har også spekulert om vi får se en mørkhudet James Bond, tatt i betraktning dagens multikulturelle Storbritannia. Idris Elba har blitt pekt ut som en mulighet, men hvem vet? Ingen klarte å gjette på Daniel Craig, så vi kan neppe finne ut hvem den neste James Bond blir denne gangen heller.