Bra nettsider for James Bond-elskere

Posted by vegard on March 26, 2016
Blogg

James Bond har helt siden Ian Flemings spionromaner kom ut på 50-tallet vært gjenstand for det som bare kan kalles hysterisk entusiasme blant sine mange fans. Internett har gjort det lettere for fansen å samles om sitt store ikon, og det finnes i dag et stort antall utmerkede nettsider viet til agent 007 og hans dødelige virke.

Businessman typing

Et naturlig sted å begynne er www.007.com, som inneholder en rekke gode artikler, fakta, bilder, filmsnutter og annet relevant stoff om Bond. Her kan du blant annet lese om de forskjellige skuespillerne som har spilt Bond, ta en titt på Q’s verksted for dødbringende duppeditter eller få rykende ferske nyheter om Bond-franchisens utvikling.

James Bond International Fan Club holder til på nettsiden www.007.info. Også dette er en real skattekiste for alle Bond-fans. Spesielt begeistret er vi for intervjuene med gamle helter som Roger Moore – den vittigste og stiligste av alle Bonds – og den grundige presentasjonen av alle de vakre Bond-damene.

Sist men ikke minst er www.mi6-hq.com et besøk verdt. Denne nettsiden er spesielt sterk på nyhetsfronten, og inneholder dessuten mye relevant og morsomt stoff om spionverdenen som sådan. Et annet høydepunkt er seksjonen for udødelige Bond-sitater.